Αρχική Η Εταιρεία μας Υπηρεσίες Κόστος Συχνές Ερωτήσεις Βίντεο Φωτογραφίες Επικοινωνία Πού θα μας βρείτε
Special Offers:

Ζημιά απο το πρόσφατο χαλάζι ?  Έχουμε τη λύση...


Η εταιρεία μας με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει μια νέα πρωτοποριακή μέθοδο επιδιόρθωσης μικροζημιών χωρίς φανοποιεία. Το έμπειρο δυναμικό του pdrplus, εκπαιδευμένο στην Αμερική, εγγυάται μια υψηλών προδιαγραφών επιδιόρθωση, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Σε μια εποχή οπού ο χρόνος είναι χρήμα η εταιρία μας καινοτομεί, προσφέροντας την υπηρεσία της επιδιόρθωσης μικροζημιών και στο χώρο σας.

Οι λακκούβες και οι ζημιές από χαλάζι στο αυτοκίνητο σας, είναι πλέον παρελθόν με την νέα πρωτοποριακή μέθοδο pdr (paintless dent removal)

Το αποτέλεσμα, ο χρόνος και το κόστος επισκευής θα σας ενθουσιάσουν.


Με ειλικρίνεια

Pdrplus team
Λακκούβες από χαλάζι ή χαλαζόπτωση; Εχουμε τη λύση. Πρωτοποριακές και καινοτόμες υπηρεσίες στην αποκατάσταση λακκουβών στο αυτοκινητό σας σε χαμηλό κόστος. Χωρίς μεθόδους παραδοσιακής φανοποιίας, δεν προσθέτουμε, δεν αφαιρούμε τίποτα απο την εργοστασιακή μορφή του αυτοκινήτου σας
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας pdrplus. Σας εγγυόμαστε ότι ο χρόνος που θα διαθέσετε στην ιστοσελίδα μας θα είναι κέρδος όχι μόνο ως προς την ενημέρωσή σας αλλά και ως προς την τσέπη σας. Οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας  είναι πρωτοποριακές και καινοτόμες στο χώρο του Automotive Smart repair.
Green Media
Ακολουθήστε μας στο Facebook